BROSTEINSSTAFETTEN

I 40 år har brosteinsgatene i Tønsberg blitt fylt med ivrige Kristina-løpere. Etter år med pandemi sank antall deltagere, men i år har arrangørene ambisjoner om å løfte dette tradisjonsrike gateløpet til nye høyder. Dette vil vi i Kirkens Bymisjon bidra til og sammen lanserer vi brosteinsstaffeten som begynner - nå.


...

Vi vet hvor viktige det er å gjøre ting sammen for å lykkes i vår hverdag. Derfor utfordrer vi alle gode krefter i Tønsberg til å stille med et bedriftslag denne juni-lørdagen. Da er byen på sitt vakreste og hva passer vel bedre enn å samle kollegaer til en sosial aktivitet før ferien setter inn. Meld på ditt bedriftslag her Kristinaløpet eller fortell oss hvilken bedrift du har utfordret til å delta, kontakt: Dag Østby.

VIPPSAKSJON – STØTT VÅRE ARBEIDERE SOM HOLDER TØNSBERG REN

Når løpefesten er over ruller arbeiderne fra Kirkens Bymisjon ut trallene og rydder opp, slik de gjør hele året. Menneskene du ser i oransje vester gatelangs er i tiltaket «I Jobb». Dette er personer som har utfordringer innen rus og/eller psykisk helse. Foruten å holde byens gater rene, møtes arbeiderne til varme måltider, felleskap og veiledning ved behov. Vi i Kirkens Bymisjon ønsker å tilby alle de som trenger dette tilbudet den hjelpen de trenger og derfor gjennomfører vi under Kristinaløpet en vippsaksjon der pengene går til våre gatenære tiltak. Vipps til #586422

BARNAS KRISTINALØP

Arbeidet med barn og unge er et prioritert område for oss, og da er det ekstra hyggelig med Barnas Kristinaløp, der alle opp til 12 år kan løpe gratis. Etter å ha løpet 500 meter fra torvet til Gunnarsbøparken blir det utdeling av medaljer og drikke. Det blir også arrangert aktiviteter fra vårt Fritidshus og Skattkammer i parken.

...